Rendez-vous emoționant la X Factor! Una dintre concurente a avut o surpriză de zile mari

9 decembrie 2016 23:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Galele live la X Factor sunt locul unde magia și emoțiile se întrețes și îi transformă complet pe concurenți. Dacă, de cele mai multe ori, muzica este cea care are acest efect asupra lor, de data aceasta, una dintre concurente a avut o surpriză uriașă abia după prestație.

În cea de-a doua jumătate a ediției de vineri, 9 decembrie, a concursului X Factor, fetele din grupul 3 O’Clock, mentorate de Ștefan Bănică, au urcat pe scenă în cadrul primei gale live.

După ce au terminat de cântat, Răzvan și Dani au povestit o întâmplare neașteaptată din casa concurenților. Așa cum dictează regulile concursului, aceștia au trebuit să predea telefoanele pentru următoarele două săptămâni. Una dintre fetele de la 3 O’Clock, Delia Ivan, a fost mai afectată de acest lucru decât colegele ei, pentru că asta însemna că nu mai putea ține legătura cu iubitul ei, care nu locuiește în România.

Apoi, Delia a avut un șoc când și-a văzut iubitul în public, cu un buchet uriaș de trandafiri în brațe. S-a emoționat și a mers la el să-l îmbrățișeze, spre înduioșarea publicului și a juraților.

Mai multe