Replica halucinantă a Mihaelei Rădulescu după un moment artistic

12 martie 2016 14:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a tăvălit prin făină, a sărutat concurenţii, dar Mihaela Rădulescu pare să mai aibă multe în program. De când ocupă scaunul de jurată la "Românii au talent", vedeta condimentează din plin show-ul de la Pro Tv. Vineri seara, a avut o nouă intervenţie, în care a dus discuţia către un punct fierbinte.

Nici o ediţie fără puţin ...sex. Mihaela Rădulescu nu iartă niciun concurent căruia ar putea să-i dea o replică deocheată. Vineri seara (11 martie), jurata şi-a făcut din nou temele şi a încins imaginaţia până şi a colegilor. "Vinovat" de dezinvoltura verbală a vedetei a fost un concurent  care a făcut-o să vibreze pe scaun şi a "plimbat-o" prin tot felul de stări. La final, Răduleasca nu s-a mai putut abţine şi după ce i-a recunoscut meritele i-a recunoscut şi faptul că a visat cu ochii deschişi pe muzica lui Cătălin Vlad.  

"Uluitor talent, uluitor moment. Extraordinară alegere muzicală. O furtună superbă care s-a liniştit. În timpul ăsta am şi făcut amor cu Felix, mi-a fost dor de el, m-am şi terminat, am revenit. Deci, bravo, da", i-a spus Mihaela Rădulescu concurentului pe care l-a trimis în etapa următoare. 

Aceasta nu a fost singura replică şocantă. Florin Călinescu, colegul Răduleascăi, nu s-a lăsat nici el mai prejos şi i-a răspuns în acelaşi stil. ”Dacă știam că faci amor, mă uitam pe gaura cheii!”.

Mai multe