Rezultate Bacalaureat 2017. Fiul Ancăi Țurcașiu a luat 10 la Mate

5 iulie 2017 13:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu sunt în al nouălea cer. Fiul lor, Radu (18 ani), a trecut cu bine peste examenul de Bacalaureat. Așa cum se așteptau, Radu a excelat la Matematică, materia pentru care a făcut o pasiune. A luat 10. Ce zice mama lui de această performanță.

Nu au fost surprize în familia Georgescu-Țurcașiu. Radu a trecut cu brio peste primul examen important din viață, Bacalaureatul, unde a obținut media 8,78. S-a dovedit că nu e un om de litere: a luat doar 6,9 la Limba și literatura română, însă a excelat la Matematică (10) și la Fizică (9.45). „Sunt mulțumită de Radu, știam că la materiile de profil va obține notă bună. După examenul de la Matematică mi-a spus că le-a dat prea simplu și era sigur, încă de pe atunci, că va lua zece”, a declarat, pentru Click!, Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu știau, încă de când Radu era mic, că acesta nu va ajunge niciodată pictor sau actor. „Am fost absolut întotdeauna de acord cu alegerile lui. A experimentat tot ce s-a putut, iar până la urmă a ales logica şi perspicacitatea, adică matematica. Va da admitere la Facultatea de Inginerie Spaţială din Bucureşti. E legat de prieteni, de familie, nu vrea să plece sub nici o formă din ţară”, declara Anca în primăvară, pentru Click!

Mai multe