Rică Răducanu, internat la Matei Balș cu Covid: „Soția mea e rău, e intubată!”

13 ianuarie 2021 16:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Clipe grele pentru fostul mare portar al Rapidului, Rică Răducanu (74 de ani). Acesta a fost diagnosticat, împreună cu soția san cu Covid-19. Pentru că starea soției s-a înrăutățit, simptomele fiind grave, cei doi sunt internați în prezent la Matei Balș.

Soția lui Rică Răducanu a fost internată încă de vineri, după ce a avut frisoane și o durea tot corpul. Acum femeia se află internată în alt pavilion decât soțul ei, fiind intubată. Rică Răducanu nu a avut simptome așa de grave, dar dată fiind vârsta înaintată, 74 de ani, medicii au preferat să-l interneze și pe el.

„Eu nu sunt chiar grav, dar nevastă-mea e rău. Nu știu de unde am luat beleaua, de unde a apărut. Pe ea o dureau toate. M-am dus să fac testul și m-a găsit și pe mine. Nevastă-mea e de vineri la spital, eu vineri am făcut testul. Fiu-miu a zis să mergem la spital. Ea a avut frisoane, ea e pusă la oxigen, e intubată în alt pavilion. Eu nu am simptome așa rele. E o perioadă urâtă, să aveți grijă de voi”, a declarat Rică Răducanu de pe patul de spital, intrat în direct prin telefon, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Fostul portar al Rapidului are o căsnicie de mai bine de 50 de ani. Acesta a recunoscut că, de-a lungul timpului, nu a fost fidel soției, dar a fost iertat, doar așa căsnicia sa a durat. "Soția mi-a iertat infidelitățile", spunea Rică Răducanu la acea vreme.

Citește și:

Cum se simte Rică Răducanu după operație. Prima poză cu el pe patul de spital

Rică Răducanu: «Îl rog pe hoţ să-mi înapoieze agenda cu numerele gagicilor!»

Mai multe