Rita Mureşan nu ştie ce să-i mai facă fiicei, întoarsă acasă din America

28 mai 2016 10:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dulce-i revederea! Fiica cea mare a Ritei Mureşan s-a întors acasă după o lungă perioadă în care a studiat în America, iar creatoarea de modă nu ştie cum să-i facă toate plăcerile. Vedeta a suferit enorm când a aflat că Rebecca va pleca din România, dar acum are din nou toate motivele să fie fericită, căci fiica ei a venit în vacanţă.

A fost un şoc pentru Rita Mureşan când a aflat că fetiţa ei va pleca de acasă. Rebeca a dat România pe visul american. Răvăşită de gânduri, creatoarea de modă le-a mărturisit apropiaţilor cât de greu îi este să-şi ia rămas bun de la Rebeca, pe care o aşteaptă o viaţă frumoasă peste Ocean. Dar perioada de atunci a trecut şi cele două sunt din nou împreună. Rebecca s-a întors acasă şi şi-a pus mama la treabă!   

"Ce dor îmi era să aud de la etaj din camera ei albă cu baldachin: «Mamăăă!!! Mi-e foame! Şi ceai, te rog!" Doar Rebe strigă aşa! Glo îmi dă mesaj când vrea ceva de jos!", a dezvăluit Rita Mureşan pe contul ei de socializare.

Rebecca studiază chimia genetică la facultatea din New York care i-a oferit o bursă şi un job. În trecut, fiica Ritei Mureşan a suferit şase operaţii, după ce un blat de marmură de 80 kg i-a strivit mâna dreaptă.   

Mai multe