Rita și Nelu Mureșan, familie reunită de ziua mezinei lor, Gloria. Fata cea mare a venit și ea, tocmai din SUA

29 septembrie 2021 16:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Rita Mureşan (49 de ani) e mândră tare de fiicele sale. Gloria, fiica cea mică, a împlinit 22 de ani, prilej cu care tânăra a avut parte de o surpriză de zile mari. Familia s-a reunit la petrecerea de ziua ei, în întregime. A venit din America până și sora ei, Rebecca (25 de ani).

Întrega familie Mureșan s-a reunit la un restaurant select din zona Herăstrău, unde a fost prezent și fostul soț al Ritei Mureșan, omul de afaceri Nelu Mureșan.

„Surpriză între surori. Rebe străbate Oceanul ca să fie lângă Glo, de ziua ei. Ele două nu s-au mai văzut de la Crăciun!”, a anunțat Rita Mureșan, fericită că a putut să-și reunească familia cu acest prilej. Fostul model i-a făcut și o urare emoționantă fiicei sale, Gloria, pe pagina ei de socializare. „Prințesa vieții mele, să fii sănătoasă, fericită, să ai drum luminat în viață! Să ți se îndeplinească dorințele așa cum e mai bine pentru tine! Te iubim enorm! Îți mulțumim cu recunoștință că ne-ai ales ca părinți, ca familie! Mami, tati, Rebe, Bella, Danu, Dana, Răz, Alex, Nico și toată familia îți urează: La mulți ani frumoși și binecuvântați!”, a scris Rita Mureșan, pe Facebook. Rita Mureșan a fost căsătorită cu Nelu Mureșan timp de 13 ani. Cei doi s-au despărțit în 2007, însă au rămas în relații bune, datorită fetelor Gloria și Rebecca.

Mai multe