Robert Petrescu a câștigat MasterChef. S-a încheiat sezonul cu cele mai mici audiențe

15 mai 2017 21:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cel de-al șaptelea sezon "MasterChef" s-a terminat după trei luni decompetiție. Ultimul examen al celor patru concurenți rămași s-a dat luni, 15 mai, cu începere de la ora 22:45. Aceștia s-au luptat nu doar pentru trofeu, ci și pentru premiul în bani, unul deloc de lepădat, de 50.000 de euro.

UPDATE: Robert Petrescu a câștigat "MasterChef". Acesta i-a convins pe jurați și a câștigat proba desertului. Robert a primit trofeul "MasterChef" și un cec în valoare de 50.000 de euro.

UPDATE: Alexandra a fost prima care a părăsit "ringul culinar", urmată de Flavius. Marea finală s-a dat între Ana și Robert.

Cei patru finaliști au fost Robert Petrescu, de profesie stomatolog, managerul Alexandra Hirtea, Flavius Pop, însoțitor de bord, și arhitecta Ana Demian. Fiecare dintre ei i-a impresionat pe cei trei membri ai juriului cu preparatele lor, dar și cu ambiția și perseverența. Chiar și așa, deși nivelul farfuriilor prezentate în concurs a fost unul superior sezoanelor inițiale, al șaptelea capitol al călătoriei culinare a lăsat de dorit la capitolul audiențe.

Lupta cu show-ul similar de la Antena 1, "Chefi la cuțite", s-a finalizat în favoarea celui din urmă. Poate și pentru că juriul cu care început "MasteChef", Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a migrat la concurență.

Răzvan Exarhu, Samuel Le Torriellec și Liviu Popescu, deși au schimbat unghiul de abordare și au fost mai calmi în relația cu concurenții, nu au reușit să-i țină pe telespectatori lipiți de micile ecrane, drept dovadă că sezonul șapte este cel mai slab din punct de vedere al audienței, notează paginademedia.ro.

Mai multe