Rochia de mireasă a Laurei Cosoi: Surse de inspirație pentru vedetă

8 august 2015 17:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au spus „Da!” într-un décor de vis, prima dată vineri (7 august) la cununia civilă, iar a doua oară sâmbătă (8 august) la cununia religioasă. Blondina a fost o prezență de senzație la propria ei nuntă. Rochia de mireasă a Laurei Cosoi a fost admirată de toți invitații, dar iată de unde s-a inspirat vedeta pentru a o alege.

Pentru cununia religioasă, Laura și Cosmin au ales Catedrala Adormirea Maicii Domnului din Iași, acolo unde a crescut vedeta. Într-una dintre cele mai importante zile ale vieții ei, blondina a ales să poarte o rochie lungă, albă, cu trenă, la care designerul Stephan Pelger a muncit mai bine de o lună de zile. Iar rezultatul a fost cel dorit, întrucât mireasa a arătat ca o prințesă în creația lui. Cu toate acestea, vedeta a avut mai multe surse de inspirație pentru a-l ghida pe designer. Iată de unde a fost inspirată rochia de mireasă a Laurei Cosoi.

Rochia de mireasă a Laurei Cosoi: Surse de inspirație

„O porți o singură dată în viață, o alegi cu o grijă deosebită și sunt sigură că nu o vei uita niciodată! Rochia de mireasă, căci despre ea este vorba, este cu siguranță cea mai important rochie pe care o poartă o femeie în viață”, a scris Laura pe blogul personal, înainte de marele eveniment. Vedeta s-a pierdut printer rochiile de mireasă ale personalităților célèbre, iar, în cele din urmă, a ales numai câteva care i-au plăcut cel mai mult. Rochia de mireasă a Laurei Cosoi a fost inspirată din rochiile purtate de Prințesa Diana, Kate Middleton, Jackie Kennedy, Grace Kelly și chiar Megan Fox. Blondina s-a lăsat influențată de croielile vintage purtate de personajele distinse care au marcat-o și, în cele din urmă, a ajuns la combinația perfectă alături de designerul Stephen Pelger.

Rochia de mireasă a Laurei Cosoi: Vedeta și-a dorit o rochie lungă

După cum a subliniat și pe blogul personal, Laura a fost mai mult decât atentă în privința rochiei de mireasă. Blondina a optat pentru o rochie de mireasă lungă, albă, cu trenă, pentru care a ales material prețioase. Designerul Stephen Pelger a lucrat mai bine de o lună la rochia de mireasă a Laurei Cosoi, însă nu pentru una, ci pentru două. Pentru că a vrut să arate ca o prințesă în timpul zilei, dar să poată dansa seara, Laura a optat pentru două rochii de mireasă, ambele semnate de același designer.

Rochia de mireasă a Laurei Cosoi: A purtat o rochie lejeră la cununia civilă

Laura Cosoi a avut o apariție inedită și la cununia civilă, chiar dacă nu a venit îmbrăcată în alb. Atunci când ea și Cosmin Curticăpean și-au spus pentru prima oară „Da!”, Laura a purtat o rochie de culoarea mentei, de vară, lejeră, dar elegantă. Deși în fața ofițerului stării civile, rochia de mireasă a Laurei Cosoi a fost înlocuită de una colorată, vedeta a reușit să atragă privirile tuturor invitaților. 

Mai multe