Rockerul Tiberiu Albu de la Vocea României s-a căsătorit! Ce frumoasă e aleasa

4 iunie 2018 17:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Câştigătorul de la Vocea României s-a însurat! E vorba despre Tiberiu Albu, rockerul care a cucerit o ţară întreagă în sezonul 4 al emisiunii de la PRO. El a ridicat deasupra capului trofeul în 2014, dar şi marele premiu de 100.000 €. În ultimii trei ani şi jumătate, Tibi şi-a făcut trupă, a lansat un album, iar zilele trecute s-a căsătorit.

Tiberiu Albu (25 de ani), câştigătorul de la Vocea României, s-a căsătorit zilele trecute. Aleasa e o tânără domnişoară, pe nume Ioana, cu care rockerul se iubeşte de mai bine de un an.

A câştigat Vocea României în 2014

„Anul acesta, «Vocea României» va fi rock”, spunea Tudor Chirilă în 2014, la începutul show-ului de la PRO TV.  Şi a avut dreptate. Chiar dacă mai toţi rockerii l-au ales pe Smiley ca antrenor, inclusiv Tiberiu Albu, în primă fază, Chirilă l-a salvat când a avut ocazia şi a mizat pe el până la capăt. Alegerea s-a dovedit a fi inspirată pentru că tânărul, student la Facultatea de Sport din Timişoara pe atunci, a obţinut trofeul.

Viaţa rockerului s-a schimbat radical după ce a devenit câştigătorul sezonului 4 “Vocea României”. La începutul lui 2015, tânărul din Orăştie s-a mutat în Bucureşti şi a încercat să-şi facă un nume în industria rock. În ianuarie 2017, Tibi şi trupa sa, Fameless, au lansat primul album din carieră. În ultima perioadă, rockerul a început să împărtă scena cu o altă câştigătoare de la Vocea României. Mai exact cu Julie Mayaya, câştigătoarea celui de-al doilea sezon. Pe cei doi se pare că îi leagă şi o frumoasă prietenie.

Cu cine se iubeşte câştigătorul Vocea României, Tiberiu Albu

În urmă cu câteva zile, Tiberiu Albu s-a căsătorit, iar printre cei care i-au fost alături se numără şi Julie cu iubitul ei, Mihai Chirvase. Cel din urmă este şi cel care a postat câteva imagini de la cununia civilă, care a avut loc la Starea Civilă de la Sectorul 3, în 30 mai.

A doua zi, Tibi a postat pe conturile sale de socializare câteva fotografii cu aleasa sa. “Te iubesc!” a scris Tibi lângă o fotografie în care apare alături de o tânără frumoasă, pe nume Ioana. Fata a purtat o rochie albă, în timp ce Tibia renunţat la piele şi ţinte şi s-a îmbrăcat la patru ace. Imaginile au adunat mii de like-uri şi sute de comentarii de la fani, care l-au felicitat pe artist.

Vezi aici unul dintre momentele lui Tibi de la Vocea României

Mai multe