Rocsana Marcu a filmat printre mii de flori

31 martie 2016 17:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cel mai nou videoclip al cântăreţei, pentru piesa ”Cu tine de mână”, a costat în jur de 5.000 de euro.

Este o mamă puternică și își crește cele două fetițe, fără să depindă de nici cel mai mic ajutor din partea foștilor parteneri. Cu o responsabilitate majoră pe umeri,  Rocsana Marcu muncește fără să se plângă și exploatează la maximum statutul pe care-l are. De ani buni este prezentatoarea la Antna Stars și-și rotunjește veniturile și din cântat. După cum se știe, în urmă cu 16 ani, Rocsana a debutat ca solistă în trupa Trinity, alături de Lili Sandu, apoi a schimbat stilul cu cel etno, și a făcut parte din trupa Hora. După ce a fost înlocuită cu Mirela Vaida, Marcu a preferat să continue pe cont propriu.

Are concerte și în străinătate, iar vinerea trecută, înainte să se opereze la medicul Vitalie Stan, blondina a filmat al șaptelea videoclip din carieră. Totul s-a desfășurat într-un cadru de vis. Timp de 12 ore, echipa și dansatorii au stat printre flori. Mii de flori, întrucât, filmările s-au desfășurat într-un magazin care se ocupă cu design-ul floral.

”Și-au răsfățat ochii și simțurile cu cele mai frumoase flori. Au filmat într-un showroom de aranjamenmte florale pentru evenimente, așa că ce putea fi mai minunat? Nu au mai simțit oboseala, chiar s-au bucurat de parfumul și culorile acelea vii. Au avut o trupă de dansatori hawaiieni – Ke Aloha, condusă de Fabian Sanchez, cu 15 dansatoare, dintre care două negrese, s-au distrat până la 12 noaptea. Rocsana a experimentat puțin și a stat și în spatele camerelor de filmat, chiar s-au distrat”, ne-a spus o prietenă din preajma Rocsana.

Costurile videoclipului piesei ”Cu tine de mână”, s-au ridicat la 5.000 de euro, și urmează să fie lansat peste câteva zile.

Mai multe