Rocsana Marcu a renunţat la bustiera specială! Cum arată silicoanele ei

6 octombrie 2016 13:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatoarea "Star Matinal" este foarte mulţumită de noile ei forme după ce şi-a pus impanturi de silicon! Şi se pare că nu este singura! Blonda şi-a făcut fericiţi admiratorii, joi, când a apărut la emisiunea pe care o prezintă fără bustiera specială pe care medicul i-a recomandat să o poarte continuu din ziua operaţiei.

Rocsana Marcu are silicoane noi şi face furori cu bustul ei. Blonda s-a operat în urmă cu o lună şi jumătate la sâni şi a ales implanturi de silicon de 530 de mililitri. La recomnadarea medicului estetician, prezentatoarea a purtat o bustieră specială pe care şi-a scos-o joi pentru prima dată, oferindu-le fanilor ei o imagine de infarct. Vedeta a purtat o rochiţă mini, mulată pe sâni, care i-a pus în valoare noul decolteu.

"O lună şi jumătate de la intervenţie şi mă simt excelent în prima zi fără bustieră! Multumesc, my best doctor Stan Vitalie!", a scris Rocsana pe reţelele de socializare la descrierea unei fotografii în care poartă o ţinută sexy. Intervenţia la sâni a fost a doua la care blonda a fost supusă în ultima jumătate de an.

În martie, vedeta şi-a subţiat talia dupa ce medicul i-a scos aproape patru litri de grăsime.

Mai multe