Rocsana Marcu scapă de burtică! Prezentatoarea a ajuns la cuţit

26 martie 2016 14:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sportul nu a ajutat-o prea mult pe Rocsana Marcu să scape de urmele celor două sarcini. Prezentatoarea de la Antena Stars, criticată în repetate rânduri pentru că talia ei nu este trasă prin inel, s-a hotărât să scape de aceste complexe şi să se opereze. Blonda îşi va face liposucţie la cabinetului medicului Vitalie Stan.

O zi şi jumătate va avea la dispoziţie Rocsana Marcu (35 de ani) pentru a-şi reveni după operaţia estetică pe care şi-o face sâmbătă (26 martie). Blonda a povestit la Antena Stars că intervenţia la care va fi supusă va dura o oră, însă recuperarea după anestezia generală va fi puţin mai lungă.

"Eu fac sport de două-trei ori pe săptămână, însă tot nu am reuşit să dau jos surplusul de grăsime după cele două sarcini. Chiar m-a sunat un prieten şi m-a întrebat ce m-a apucat. Am fost împreună la piscină şi nu înţelegea unde e burtica. Nu este o problemă la mine, ci la cei care vin la astfel de intervenţii după ce au avut 30 de kilograme în plus. Am înţeles că operaţia în sine va dura o oră, însă recuperarea după anestezia generală puţin mai mult. Chiar mi-am luat o carte să citesc şi mâine (n.r. duminică) să stau liniştită. De mult nu am mai făcut acest lucru. După operaţie trebuie să port un corset timp de o lună pe care pot să-l dau jos atunci când fac duş. Vreau să scap de acest compex şi o să-l rog pe domnul doctor să-mi scoată şi o aluniţă. Mă pregătesc pentru vară. O să plecăm toată echipa la mare, ne mutăm acolo cu emisiunea", a spus prezentatoarea Star matinal. 

Rocsana îşi va face o liposucţie în zona abdomenului, intervenţie care costă între 2.000 şi 2.500 de euro.

Mai multe