Românca Iasmina Hill, adevărul despre căsnicia cu milionarul american: “Trecutul lui ne bântuie”. A dezvăluit sexul bebelușului

4 iunie 2021 12:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre timişoreanca Iasmina, în vârstă de 30 de ani, şi milionarul american Bradford Aaron Hill (63 de ani), care are în proprietate Statuia Libertăţii, a făcut înconjurul lumii. Iasmina Milutinovici-Hill şi Bradford Aaron Hill sunt în culmea fericirii, căci se pregătesc să devină părinţi a doua oară. Frumoasa timișoreancă a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl va naște luna viitoare. Românca, însărcinată în opt luni, îi va mai dărui milionarului încă un băiat.

“Mi-am dorit în adâncul sufletului să fie băiețel”

Cei doi au deja un băiețel pe nume Michael (2 ani), iar în curând acesta va avea un frățior. “E băiat! Mi-am dorit foarte mult ca Michael să aibă un partener. Eu sunt singură la părinți și mi-am dorit ca el să aibă pe cineva care să-i fie și cel mai bun prieten. Normal că dacă era fetiță era super, dar mi-am dorit, în adâncul sufletului, să fie băiețel. Toți mi-au zis în jurul meu că e fetiță și când m-a sunat doctorul și mi-a zis, am fost: „Yes! (n.r. da)”, a dezvăluit Iasmina Hill, la Antena Stars. Frumoasa româncă a sărbătorit de curând și aniversarea a 3 ani de căsnicie cu Bradford. ”Au trecut foarte repede. Nu ne vine să credem. Noi suntem împreună de aproape 7 ani, dar suntem căsătoriți de trei. Noi doi suntem suflete pereche, dar trecutul lui ne mai bântuie. În afară de asta nu avem nicio problemă”, a mai spus românca.

Scandal cu una din fostele soții ale milionarului!

Bradford Aaron Hill are 63 de ani şi a cunoscut-o pe blondina Iasmina Milutinovici în 2014, când aceasta a făcut un stagiu de practică la compania americanului. Diferenţa de vârstă nu a reprezentat vreun impediment pentru timişoreancă, iar în vara lui 2018 cei doi s-au căsătorit la Rainbow Room, din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza, din New York. Acum însă, cei doi au certuri mari din cauza uneia dintre cele trei foste soții ale milionarului.

Cea de-a treia soție îi face zile fripte Iasminei, trimițându-i mesaje de amenințare. „Mai avem certuri, din trecutul lui. Avem șapte ani împreună. El a avut trei soții. Ultima soție îmi face zile fripte. Îmi zice că stau cu el pentru bani. Și lui îi zice: ce stai cu una așa tânără! Eu am fost împreună cu el și când ei erau în proces de divorț. M-a prins la înaintare și m-a chemat și la procesul de divorț. Eu sunt a patra soție. Cea de-a treia soție e mai cârcotașă, celelalte două sunt ok. O duce bine ea. E bine să te căsătorești în New Jersey, pentru că primești mulți bani la divorț. Ea are 50 de ani. El a divorțat de ea pentru că a fost foarte nefericit. Nu a divorțat din cauza mea”, a declarat Iasmina, la Pro TV.

Citește și:

Românca Iasmina, în scandal cu fosta soție a milionarului care deține Statuia Libertății: „Îmi face zile fripte”

Îi face încă un copil milionarului care deține Statuia Libertății. Timișoreanca Iasmina este însărcinată pentru a doua oară cu Bradford Aaron Hill

Mai multe