Românca Iasmina l-a făcut tătic pe şeful de la Statuia Libertății. Poze cu unicul moştenitor

31 ianuarie 2019 13:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iasmina Milutinovici-Hill a devenit celebră după ce s-a măritat cu milionarul care administrează Statuia Libertății. Iată că acum timișoreanca în vârstă de 28 de ani i-a dăruit soțului mai în vârstă un moștenitor. Iasmina a născut un băiețel, într-o clinică de lux din New York.

Iasmina Milutinovici, o timişoreancă în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit anul trecut cu milionarul american Bradford Aaron Hill (61 de ani), care administrează cel mai important obiectiv turistic din SUA, și anume Statuia Libertății.  Cei doi şi-au început relaţia în 2014, când românca a făcut un stagiu de practică la compania deţinută de american. Absolventă a Facultății de Vest din Timișoara, blondina s-a îndrăgostit de Hill și a avut parte de o nuntă fastuoasă la Rainbow Room din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York, iar petrecerea a durat trei zile, fiind urmată de o lună de miere la un resort de lux din Miami.

Nunta a venit fix după ce a aflat că este însărcinată. Iată că marți, 29 ianuarie, Iasmina a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, la Presbiterian Hospital-Cornmell, din New York. Micuțul a primit numele Michael James. ”Bine ai venit pe lume. Ești perfect, Michael, iar mami este extrem de fericită să te aibă”, a scris românca în dreptul unei poze în care apare îmbrățișându-şi bebelușul. Felicitările au curs pe pagina ei de Facebook, iar soțul milionar a făcut o remarcă amuzantă. ”Fără îndoială, are nasul meu”, a scris acesta lângă poza cu micul moștenitor. 

Mai multe