Românca lui Plein, fără sutien la plajă! Andreea Sasu şi-a arătat silicoanele

11 iulie 2016 13:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Sasu face ce face şi se află în centrul atenţiei de când s-a cuplat cu Philipp Plein. Bruneta, originară din Paşcani, se lăfăie la proprietatea designerului german de la Cannes. La pisicnă, modelul s-a "eliberat" de strâmtoarea sutienului de la costumul de baie şi şi-a arătat sânii generoşi în toată spelendoarea.

Andreea Sasu reuşeşte să-l ţină pe Philipp Plein lângă ea şi se pare că are "armele" ei. Bruneta a făcut furori la piscina vilei de lux a designerului, la care până în urmă cu doar câteva luni se distra Mădălina Ghenea. Fără inhibiţii, românca a renunţat la sutien şi s-a bronzat fără urme. Mândru de nurii noii sale partenere, care seamănă leit cu fodta lui iubită, rusoaica Oksana Zagumennova, Philipp Plein a publicat imaginea incendiară pe reţraua lui de socializare că să vadă toată lumea cu ce bombă sexy se iubeşte.

Bruneta a fost modelul unei case de modă din Milano şi a trăit o poveste de dragoste chiar cu patronul, Gerardo Scarpone. Italianul i-a făcut cunoştinţă cu designerul neamţ pentru care ac8um românca lucrează atât în lumina reflectoarelor, cât şi în privat.  

Mai multe