România nu s-a calificat în finala Eurovision 2018

10 mai 2018 21:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Eurovision 2018 a debutat marți, 8 mai, cu prima semifinală, unde din 19 țări care au concurat, numai 10 s-au calificat mai departe. Printre aceste țări se numără: Albania, Cehia, Lituania, Israel, Estonia, Bulgaria, Austria, Finlanda, Irlanda şi Cipru. TVR va difuza în direct a doua semifinală de la Lisabona începând cu orele 22.

UPDATE 23 06 Finaliștii celei de-a doua semidfinale sunt Serbia, Moldova, Ungaria, Ucraina, Suedia, Australia, Norvegia, Danemarca, Slovenia și Olanda. Din păcate, România nu s-a calificat în România.

UPDATE 23:45 Stop vot!

UPDATE 23:26 Start vot!

UPDATE 23:23 Ucraina a avut pe departe cea mai bizară apariție, artistul ieșind dintr-un cavou, iar în final scările au luat foc pe scenă.

UPDATE 23:19 Slovenia a avut o piesă plină de energie, iar artista a avut o piesă plină de coregrafie.

UPDATE 23:14 Muntenegru a avut o piesă care i-a pus în valoare vocea artistului.

UPDATE 23:10 Tânărul artist din Suedia a fost foarte aclamat și aplaudat de public pentru reprezentația plină de lumini și energie.

UPDATE 23:07 Letonia s-a prezentat cu o piesă foarte puternică vocal, despre iubire. Cadrul și rochia au fost în totalitate roșii.

UPDATE 23:00 Ungaria au trimis la Eurovision o trupă rock tânără și plină de efecte vizuale.

UPDATE 22:55 Malta a avut cel mai exploziv și plin de lumini număr. Artista a mulțumit puternic publicului care a aplaudat-o.

UPDATE 22:50 Reprezentantul Polonia și-a pregătit o piesă plină de efecte vizuale.

UPDATE 22:46 Georgia a pregătit un moment foarte emoționant deoarece au trimis în semifinală un trio masculin care au cântat aproape acapella o piesă pe mai multe voci.

UPDATE 22:43 Reprezentanta Australiei a avut curaj și a urcat singură pe scenă, intrerepretând o piesă plină de energie.

UPDATE 22:27 Olanda a urcat pe scenă cu o piesă în ritmuri de jazz și cu o coregrafie energică.

UPDATE 22:33 Moldova au avut parte de o coregrafie plină de culoare, ei fiind îmbrăcați în culorile steagului țării.

UPDATE 22:27 Rusia a pregătit o piesă cu o poveste puternică, artista fiind în scaun cu rotile.

UPDATE 22:23 Danemarca a avut parte de o melodie inspitrată din istoria VIKINGILOR.

UPDATE 22:19 San Marino a pregătit o reprezentație plină de efecte unde câțiva roboței au făcut parte din coregrafie.

UPDATE 22:14: Serbia a fost a treia trupă care a urcat pe scenă și care au pregătit un duet cu ritmuri balcanice.

UPDATE 22:11: The Humans, trupa care reprezintă România la Eurovison 2018 a urcat pe scenă, având o coregrafie și ținute foarte misterioase și extravagante.

UPDATE 22:06: Alexander Rybak a urcat pe scenă, reprezentându-și țara. Norvegia. Piesa lui a început tot cu o vioară, asemenea celei care l-a făcut câștigător în anul 2009. Norvegia este prima țară care a deschis a doua semifinală a Eurovision-ului, urmând ca România să fie cea de-a doua.

The Humans vor urca pe scenă a doua reprezentație, imediat după ce va interpreta câștigătorul Eurovision din 2009, Alexander Rybak. În cadrul concursului Eurovision concurează 43 de țări, din care 19 în prima semifinală care s-a desfășurat pe 8 mai și pe 18 țări, în semifinala din seara aceasta.

Mai multe