"Românii au talent": Ce mult i-a crescut burtica Andrei! Cântăreaţa a intrat în luna a şaptea de sarcină

8 mai 2015 21:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andra (28 de ani) nu mai poate să păcălească pe nimeni nici dacă se străduieşte. Cântăreaţa este însărcinată în luna a şaptea şi deşi până de curând şi-a ascuns sarcina, acum nu mai are cum să o facă. În prima semifinală de la "Românii au talent", solista şi-a făcut apariţia într-o rochie lungă de prinţesă care i-a scos în evidenţă burtica.

Andra a strălucit vineri seara la "Românii au talent" în prima ediţie live a show-ului. Artista a optat pentru o rochie argintie, lungă până în pământ cu un decolteu ameţitor. Smiley şi Pavel Bartoş au admirat-o din cap până-n picioare şi nu au putut să nu remarce că "nu a venit singură", burtica de gravidă fiind din ce în ce mai evidentă.

Andra (28 de ani) şi Cătălin Măruţă (37 de ani) au făcut marele la finele lunii martie. Cântăreaţa şi-a ascuns sarcina, însă a recunoscut că este însărcinată abia când se afla în luna a cincea.

Solista şi prezentatorul tv vor deveni pentru a doua oară părinţi în această vară.Cei doi vor avea o fetiţă. Andra şi Cătălin Măruţă mai au acasă un băieţel pe nume David în vârsta de patru ani care a primit şi el vestea cu mare bucurie, mai ales că îşi dorea de mai mult timp un frăţior sau o surioară.  

Mai multe