«Românii au Talent»: Mihaela Rădulescu, la un pas să rămână cu silicoanele pe afară

20 martie 2015 21:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cea de-a doua ediţie de la «Românii au Talent» a adus-o din nou în prim plan pe Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a făcut din nou show vineri seara, în a doua ediție înregistrată a show-ului ”Românii au talent”, atunci când a ales să urce pe scenă pentru a dansa alături de un concurent. În timp ce se unduia, maieul negru pe care îl purta i s-a deplasat, iar aceasta a rămas în sutien, cu sânul drept dezgolit, moment foarte mult aşteptat de cei din jur.

«Românii au Talent»: A fost atenţionată de Andra

Deşi toţi ochii au fost aţintiţi asupra Mihaelei Rădulescu, Andra a fost cea care a atenţionat-o că i-a picat sutienul şi a strigat: ''Olee, olee!''

«Românii au Talent»: Sezonul cinci aduce surprize de proporţii

Sezonul cinci aduce un nou juriu, dar şi multe noutăţi şi surprize. Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis s-au alăturat Andrei şi lui Andi Moisescu la masa juriului de la "Românii au talent" şi, împreună, vor dovedi că fac o echipă imbatabilă, plină de umor, a cărei chimie e evidentă. Cei patru au fost surprinşi de originalitatea şi creativitatea concurenţilor veniţi la preselecţii, iar comentariile lor din timpul show-ului vor face deliciul telespectatorilor.

O altă noutate la "Românii au talent" e și apariţia golden buzz-ului, butonul auriu care trimite un concurent direct în semifinală şi crează un adevărat spectacol în momentul în care este apăsat. Juraţii au folosit acest buton miraculos şi, astfel, şi-au salvat concurenţii preferaţi pentru următoarea etapă.

Mai multe