"Românii au talent": Răduleasca, susținută de un invitat special

27 mai 2016 21:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cea de-a cincea semifinală de la "Românii au talent" a avut loc vineri, 27 mai. Pe lângă momentele celor 12 concurenți care s-au luptat pentru ultimele trei locuri în finală, emoțiile s-au resimțit și la masa juriului. Mihaela Rădulescu a avut un invitat special care a stat în public toată noaptea cu ochii pe ea.

Nu este vorba despre iubitul Felix Baumgartner, ci despre fiul divei de la Monaco Ayan. Zâmbitor, puștiul de 11 ani a luat loc în public și s-a bucurat de spectacol. A fost pentru prima dată în gradenă și a fost puțin emoționat, dar mama sa l-a pus în centrul atenției pentru câteva momente.

Chiar după primul număr de pe scenă, cel al călușarilor, Mihaela a spus că l-ar vrea și pe fiul ei în postura de dansator: "Dați-mi voie să mă laud și eu cu băiatul meu, care este acum în public. El a dansat niște breakdance, dar putem face un trio cu Măruță și David (fiul Andrei n.r) în postura de călușari."

Și Andra a avut susținere din public. Cătălin Măruță este deja un obișnuit al show-ului și nu ratează să-i fie aproape soției sale. 

Mai multe