“Românii au talent”, Semifinala 3: Cine merge în finală și are șansa să câștige 120.000 de euro

23 mai 2015 1:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au fost aleși finaliștii din cea de-a doua semifinală "Românii au talent". Toți trei au fost trimişi în următoarea etapă. Doi dintre finalişti au fost aleşi de către public, cel de-al treilea finalist a fost decis de juriu.

În emisiunea de vineri (22 mai) "Românii au talent", semifinala 3, s-au calificat Viorel Scânteie şi câinele său Bibi, trupa Concertino şi magicianul Robert Tudor. Publicul i-a trimis în finală pe Viorel Scânteie şi pe Concertino. Robert Tudor a fost ales de către juriu şi trimis în marea finală.

"Românii au talent", Semifinala 3: Viorel Scânteie şi prietenul său necuvântător Bibi au impresionat publicul

Viorel Scânteie şi Bibi au fost trimişi în finală de către public. Câinele a fost salvat de stăpânul său, acesta a suferit de cancer osos şi a trebuit să îi fie amputat un picior. Bibi este un luptător, iar acum a trecut în finala "Românii au talent". Şi juriul s-a declarat extrem de impresionat de relaţia dintre câine şi stăpânul său. Bibi nu îl scapă din ochi pe Viorel şi îi ascultă orice comandă.

"Românii au talent", Semifinala 3: Concertino a fost următorul finalist ales de către public

Trupa Concertino merge în finala Românii au talent. Publicul a fost impresionat de prestaţia senzaţională a celor de la Concertino (Mihai Grosu, Catalin Hioara, Serghei Paramonov, Matei Dumitru, Vitalie Negruta) şi i-a trimis direct în finală. Concertino a interpretat melodia "Shape Of My Heart" a formaţiei Sting. Membri trupei au fost extrem de emoţionaţi la aflarea veştii că au trecut în finală.

"Românii au talent", Semifinala 3: Juriul a trebuit să decidă între Robert Tudor şi Marius Călin

La "Românii au talent", Semifinala 3, al treilea finalist a fost decis de către juriu. Amândoi concurenţii au fost extrem de emoţionaţi. Nu a fost o decizie uşoară pentru nici un jurat. Finalistul este Robert Tudor și are șansa să câștige 120.000 de euro .

"Robert, magia fără poveste este o chestiune de bâlci. Eu zic că tu trebie să rămâi în poveste, deoarece acolo este cea mai frumoasa realitate", i-a spus Bebe Cotimanis magicianului Robert Tudor.

"Vreau să ajut pe cineva să viseze mai departe la premiul cel mare. În seara asta îl ajut pe Robert", a spus Andi Moisescu la emisiunea Românii au talent.

Mihaela Rădulescu a fost singura care  l-a votat pe tenorul cu muşchi Marius Călin, pe care chiar ea l-a trimis direct în semifinal încă de la preselecţii.

"Trăiesc pentru muzică dar parcă povestea lui Robert mi s-a dus direct la suflet", a adăugat Andra după ce i-a acordat votul magicianului Robert Tudor.

"Românii au talent", Semifinala 3: Mihaela Rădulescu şi-a schimbat radical look-ul

Mihaela Rădulescu a lăsat publicul mască la "Românii au talent", Semifinala 3, când a apărut cu un look complet nou. De cum şi-a făcut apariţia în direct, ea a atras atenţia cu noul look. Vedeta a renunţat la părul ondulat şi şi-a făcut breton. Jurata de la ''Românii au talent'' a lăsat publicul cu gura căscată în cea de-a treia semifinală a show-ului. Răduleasca a impresionat nu numai prin ţinuta aleasă, ci şi prin coafura schimbată. Ea şi-a lăsat breton şi şi-a îndreptat părul.Cât despre rochia purtată, Mihaela a optat pentru una roşie ca focul, lungă şi cu un decolteu de senzaţie.

"Romanii au talent",Semifinala 3: Loredana a cantat cea mai noua melodie a sa, iar Bebe Cotimanis a părasit masa juriului  si s-a alaturat trupei Amadeus pentru un moment de poezie care i-a făcut pe juraţi să plângă. Următoarea semifinală Românii au talent are loc vineri (29 mai).

Mai multe