"Românii au talent", semifinala 4: Concurentul pe care Mihaela Rădulescu nu s-a putut abţine să nu-i îmbrăţişeze

29 mai 2015 23:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Le-a ridicat pulsul juraţilor şi telespectatorilor de la "Românii au talent", semifinala 4. Bogdan Bolohan, concurentul care dansează break şi reuşeşte să-şi contorsioneze corpul pe ritmul muzicii, a primit aplauze în picioare. Tânărul a avut un moment special, a spus o poveste tristă, inspirată din viaţa lui.

Bogdan Bolohan a primit numai cuvinte de laudă. A transpus dansul lui într-o poveste în care un bărbat se luptă cu dependenţa de alcool. Din păcate, tânprul a rememorat clipele de coşmar din copilăria lui când tatăl său avea o astfel de problemă şi căreia nu i-a găsit o rezolvare. Inspirat de episoadele triste pe care le-a trăit, tânărul şi-a creat un număr de dans senzaţional, aplaudat în picioare de ce juraţi şi de spectatori.

Mihaela Rădulescu nu a rezistat să rămână pe scaun şi a urcat pe scenă alături de el. La finalul reprezentaţiei, jurata l-a îmbrăţişat pentru talentul de care a dat dovadă în semnifinala 4 a concursului.  

Bogdan Bolohan are 27 de ani şi este căsătorit. Primul său contact cu breakdance-ul l-a avut odată cu apariţia trupei Simplu. Tânărul se laudă cu premii internaţionale. 

În anii 2010 şi 2011, concurentul de la "Românii au talent" a fost cu trupa la mai multe competiţii în România pe care le-a câştigat.

Mai multe