Românii care au lucrat cu Inna, pe coloana sonoră de la «Fifty Shades Darker»

10 februarie 2017 19:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

De vineri, 10 februarie, a intrat în cinematografele de la noi şi din întreaga lume filmul “Fifty Shades Darker”. La coloana sonoră a acestuia au colaborat şi doi români, a căror piesă a fost încredinţată cuplului muzical format din Nick Jonas şi Nicki Minaj.

Este vorba despre Marco & Seba, pe numele lor adevărate Marcel Botezan și Sebastian Barac. Ei sunt românii care au compus cea mai recentă piesă a artiștilor internaționali Nicki Minaj și Nick Jonas.

Aceasta se numeşte “Bom Bidi Bom”, s-a lansat astăzi, odată cu filmul și este inclusă pe coloana sonoră a filmului “Fifty Shades Darker”.

Piesa este compusă în studiourile Global Records de Marco & Seba și Breyan Isaac, unul dintre cei mai cunoscuți compozitori din lume cu piese compuse pentru staruri internaţionale precum David Guetta, Flo-Rida, Pitbull sau Kesha. Piesele incluse pe coloana sonoră a primului film din seria “Fifty Shades of Grey” au fost de un real succes în întrega lume: “Love me Harder” – The Weeknd & Ariana Grande, “Love Me Like You Do” – Ellie Goulding, iar acum a venit şi rândul românilor noştri să dea lovitura cu noua piesă pe care o puteţi asculta în continuare.

Mai multe