Romanița Iovan împlinește 56 de ani în aceeași zi în care fiul ei face 14 ani. Ce schimbat e Albert!

3 octombrie 2020 13:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zi importantă în familia Romaniței Iovan. Creatoarea de modă și fiul ei își serbează ziua de naștere sâmbătă, 3 octombrie. Romanița împlinește 56 de ani, iar Albert face 14 ani și se pregătește să-și scoată buletinul. Este impresionant cum s-a schimbat adolescentul de-a lungul timpului.

Dublă aniversare în familia Iovan. Atât Romanița, cât și unicul ei fiu sunt născuți pe data de 3 octombrie, așa că petrecerea va fi una specială. Vor veni să le ureze La mulți ani! atât colegi de-ai lui Albert, cât și prietenele creatoarei de modă.

Dacă Romanița este neschimbată la 56 de ani, în cazul lui Albert, lucrurile stau complet diferit. Adolescentul care se pregătește acum să-și facă buletin este total schimbat față de puștiul care se alinta în brațele mamei lui în pozele de acum câțiva ani.

Albert a depășit-o la înălțime pe mama sa, a slăbit destul de mult și seamănă din ce în ce mai mult cu regretatul său tată, Adrian Iovan, pilotul erou care a murit în 2014, în tragicul accident aviatic din Munții Apuseni. Pe-atunci, Albert avea doar 7 ani și conștientiza foarte bine gravitatea situației, însă Romanița i-a fost un sprijin psihic și emoțional destul de puternic. 

Citește și:

Viaţa ca în filme a lui Adrian Iovan, pilotul care a murit în accidentul aviatic din Apuseni

Mai multe