Romaniţia Iovan, scandal în trafic după ce a fost implicată într-un accident de circulaţie!

5 octombrie 2017 8:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Creatoarea de modă s-a trezit brusc din magia petrecerilor aniversare date în cinstea ei şi a fiului Albert după ce a fost implicată la o zi distanţă într-un accident de circulaţie. Vedeta nici nu şi-a dat seama că a fost lovită din spate, doar agitaţia celuilalt şofer a făcut-o să oprească şi să vadă ce s-a întâmplat. Designerul a împlinit marţi 53 de ani şi a fost înconjurată de cei dragi care i-au adus flori şi cadouri. Albert a făcut şi el 11 ani, dublu motiv de sărbătoare în familie.

Momente grele pentru Romaniţa Iovan în trafic. Creatoarea de modă a fost implicată într-un accident uşor de circulaţie, dar ce a urmat i-a întins nervii la maximum. Supărat că designerul nu îşi recunoaşte vina, celălalt şofer a făcut un adevărat circ şi a refuzat să încheie o amiabilă cu vedeta. A fotografiat-o şi a dus-o la primul echipaj de poliţie, acuzând-o că l-a lovit.

Contactată telefonic de reporterii emisiunii "Wowbiz", Romaniţa Iovan a mărturisit că până la urmă a ajuns la o înţelegere cu şoferul cu care s-a ciocnit. Creatoarea de modă s-a ales cu un stop spart şi cu bara zgâriată. 

"Eu voiam să intru în sensul giratoriu, iar domnul Claudiu, celălalt şofer implicat, era un pic grăbit, a forţat un pic şi asta e. Până la urmă se mai întâmplă. Nimeni nu a fost rănit şi nici maşinile nu au fost prea avariate. Ideea este că a fost un eveniment, dar a trecut. Să mă sperii? Eu nici nu am simţit. Dânsul a lovit maşina mea din spate. Ne-am întâlnit şi am încheiat o amiabilă, aşa că nimeni nu este supărat pe nimic", a declarat Romaniţa. 

Creatoarea de modă este logodoită cu avocatul Iulian Gogan şi este mama unui băieţel, Albert (11 ani), din mariajul cu regretatul pilot, Adrian Iovan. 

Mai multe