Românul pe care trebuie să-l ai în lista de Facebook

5 martie 2015 17:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Geo Da Silva este românul pe care trebuie să-l ai în lista de prieteni pe Facebook. Este interactiv cu prietenii şi fanii, are un contract cu cea mai cunoscută casă de discuri din Spania şi a treia din Europa - Blanco y Negro Music - şi, deşi 2015 a încept de doar 2 luni, timişoreanul a scos deja 2 cântece care sunt în top 40 in chart-urile muzicale din Europa.

Geo Da Silva a început ianuarie 2015 cu Na Ru Ney, care are după aproape o lună 400.000 de vizualizari pe youtube si e in topurile din Peninsula Iberica. Luna februarie l-a prins cu un cantec dedicat gamerilor: EA Drop. Vă amintiţi de jocul FIFA ? Dar de SimCity? Sau NFL Madden? Battlefield? NHL ? Poate Need For Speed?

Ei bine, EA Sports are un nou cântec de generic, cu un clip asortat - EA Drop. Alert, plin de sunete care iţi ridică picioarele de pe podea în discotecă, noul hit lansat de Geo Da Silva, Alien Cut si Jack Mazzoni promite o primavară plină de mişcare pe ringurile de dans din Europa.

Cine este Geo Da Silva ?

Geo Da Silva și-a început cariera în 1994, ca și warm-up DJ în cluburile din Timișoara. Începutul aniilor 2000 îl prinde mixând în cluburile de pe malul Marii Negre. În 2004 s-a lansat în muzica dance, formând alături de alți 2 DJ formația "Funky DJs" trupă ce a scos pe piața românească hit-uri precum "Romania Dansează", "Stai", "Planet Funk" sau hit-ul "Loca".Recunoașterea internaţională a lui Geo Da Silva a apărut de-abia în 2007-2008, odată cu apariția albumului solo și a turneului de promovare în 25 de ţări - punctul de pornire fiind locul fierbinte al DJ-ilor din Grecia, Mykonos. Hit-ul "I'll Do You Like a Truck" a ajuns in mainstream-ul de peste ocean, fiind folosit ca background pentru diverse seriale și sit-comuri - ca de exemplu serialul "The Office", produs de NBC.

https://www.facebook.com/geodasilvapage

2014 în prinde pe Geo Da Silva într-un nou contract cu cea mai cunoscută casă de discuri din Europa, Blanco y Negro Music într-un duo dinamic format împreună cu Jack Mazzoni, un DJ italian ale cărui piese prind gustul clubberilor din "cizmă". Primul single lansat în 2014 este Disco-Disco Good-Good în februarie 2014, videoclipul acumuland peste 1 milion de vizualizari pe Youtube si clasându-se pe poziţii de top in clasamentele muzicale din Balcani. A urmat in vara 2014 Awela Hey, number one hit în topurile radiourilor spaniole, iar in noiembrie a lansat alaturi de DIDI un hit in spaţiul iugoslav - Love in the Air, piesa mediatizată intens în ţările vecine. Iar începutul de 2015 arată promiţător, Na Ru Ney intrand în prima săptamană de la lansare în topul Maxima FM si Flaix FM, primele 2 radiouri iberice.

https://www.youtube.com/user/geodasilva01

https://soundcloud.com/geodasilva 

Mai multe