Rona Hartner se căsătorește! Cine este viitorul ei soț: «Ne-a unit muzica»

26 noiembrie 2018 22:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Rona Hartner a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că urmează să îmbrace în curând rochia de mireasă. Vedeta a vorbit despre relația cu partenerul ei de viață, cel care urmează să-i devină soț și a anunțat și când va avea loc fericitul eveniment.

După o căsnicie eșuată și o viață presărată multe provocări, Rona Harter a găsit din nou dragostea! Întâlnirea cu actualul său partener de viață a pus capăt celor zece ani se singurătate, iar vedeta a dezvăluit chiar că este pregătită să facă pasul cel mare.

Fosta concurentă de la „Ferma Vedetelor” trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste și dorește în curând să îmbrace și rochia de mireasă, simțindu-se împlinită alături de viitorul ei soț.Cel care i-a furat inima Ronei este de naţionalitate franceză-siliciană și a insistat ceva vreme ca Rona să-i răspundă afirmativ la marea întrebare. Rona Hartner a dat vestea în direct, în platoul unei emisiuni TV. „Mă mărit”, a anunțat aceasta entuziasmată, dorin să-și împărtășească fericirea și cu admiratorii săi.

Cine este viitorul soț al Ronei

Bărbatul alături de care va merge la altar este DJ HMJ. Rona a vorbit despre relația lor, lucrurile pe care cei doi le au în comun, dar și de momentul în care DJ HMJ i-a pus inelul pe deget. „Ne-a unit muzica, ne-au unit şi alte lucruri, dar înainte de toate, este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu.

În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului acesta îi spun DA. Se ruga de mine de vreo 3-4 luni de zile să-i spun -DA- şi l-am refuzat spunându-i că nu ştiu cum e”, a dezvăluit Rona Hartner la Pro TV.

Când va avea loc nunta

Cei doi sunt împreună din luna aprilie a acestui an şi au programat căsătoria în anul 2019. Frumosul eveniment va fi organizat fie în România, fie în Franţa, acolo unde Rona a răspuns afirmativ la marea întrebare. În cazul în care vor hotărî să facă acest pas important peste hotare, Rona a explicat că ceremonia va avea loc pe o plajă. De asemenea, aceasta a susținut că nu exclude nici posibilitatea de a mai avea un copil în viitor. Din fostul mariaj, Rona are o fiică, pe nume Rita.

Mai multe