Roxana Ciuhulescu a născut un băieţel de ziua soţului ei! Este al doilea copil al vedetei

12 iulie 2018 14:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Roxana Ciuhulescu. Joi dimineaţă, de ziua soţului ei, Silviu Bulugioiu, fosta prezentatoare Pro Tv a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. A născut prin cezariană, iar bebeluşul a cântărit 4.260 grame şi a măsurat 53 de centimetri.

Dis de dimineaţă Roxana Ciuhulescu şi Silviu Bulugioiu s-au prezentat la o clinică privată din Capitală, unde vedeta s-a internat pentru a-l aduce pe lume pe fiul ei Cezar Ioan. Pentru cea de-a doua naştere, blonda a optat pentru operaţie cezariană. Bebeluşul a primit nota zece din partea medicilor. Băieţelul a cântărit peste 4 kilograme şi a măsurat 53 de centimetri la naştere, arătând că îşi moşteneşte mămica la capitolul înălţime. Încărcată de emoţii, Roxana a apucat să scrie câteva rânduri înainte de a intra în sala de operaţie. 

"Astăzi aniversez două evenimente esențiale ale vieții mele. Primul este echilibrul pe care l-am descoperit în tot ce înseamnă existența mea, este omul care mi-a redat fericirea. Este ziua lui de naștere și îi dau în dar, în afară de toată iubirea mea, cel de-al doilea eveniment. Azi vom deveni părinții unui băiat. Iar aceste două mari bucurii completează perfect fericirea noastră. A întregii noastre familii. La mulţi ani, iubitule, și abia aștept să ne cânte Cezar urările mai pe seară!”, a notat vedeta, care abia dacă a reuşit să închidă un ochi toată noaptea.  

Roxana Ciuhulescu mai are o fetiţă Ana Cleopatra din mariajul anterior cu Mihai Ivănescu. 

Mai multe