Roxana Ciuhulescu, antrenament cu durii de la forțele speciale

9 noiembrie 2016 17:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu-i este frică de nimic! Dacă s-ar face un concurs pentru desemnarea celei mai curajoase femei, Roxana Ciuhulescu l-ar lua cu brio. Vedeta s-a antrenat recent cu durii de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

Luna aceasta, pe 23, Roxana Ciuhulescu împlinește 38 de ani. Are o familie frumoasă, iar pe plan profesional lucrurile merg la fel de bine. Vedeta are un palmares bogat, le-a cam făcut pe toate. Este cunoscută pasiunea ei pentru automobile, avioane și alte utilaje de mare tonaj, iar recent Roxana s-a antrenat cu greii de la SIAS.

Este prima femeie acceptată pentru astfel de antrenamente. ”Am participat la antrenamentul SIAS (Serviciul pentru Intervenții si Acțiuni Speciale), acea divizie specială a Poliției. Toată acțiunea s-a întâmplat în poligonul Joița, acolo unde se antrenează băieții. Pentru mine, a fost a doua oară când am participat alături de ei la antrenamente, prima dată a fost în 2012. M-am simțit ca în SWAT România. Sunt prima femeie civil care a participat alături de ei la antrenamente. Iubesc armele, merg frecvent la trageri așa că nu mi-a fost dificil nici măcar să mă adaptez cu pistolul-mitralieră Heckler-Koch MP5. M-am simțit extraordinar între acești luptători. Luptătorii SIAS sunt foarte bine pregătiți atât fizic, cât și mental de ce este mai rău. Am tot respectul pentru ei”, ne-a spus Roxana Ciuhulescu.

Vedeta nu se dezice de pasiunile ei. ”Pasiunile mele rămân mașinile, avioanele, elicopterele, armele și sportul. Mda, pasiuni de muieri”, ne-a mai spus vedeta, râzând.

Mai multe