Roxana Ciuhulescu e devastată: “Mi-e greu să exprim durerea asta”

30 septembrie 2016 20:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu trece prin momente cumplite, căci este nevoită să accepte moartea unui prieten apropiat, un camarad al zborului, Cristian Vasilică. Acesta a decedat la 39 de ani. Când nu zbura cu elicopterul în înaltul cerului, pilotul juca în piese de teatru.

Vasilică a fost găsit mort în camera sa de la Școala de Aviație din Boboc, județul Buzău, iar primele informații din partea medicilor susțin că bărbatul a decedat în urma unui infarct.

Roxana Ciuhulescu, bună prietenă de-a pilotului și colegă de zbor cu acesta, a publicat un mesaj emoționant pe pagina ei de Facebook: “Mi-e greu să scriu, să exprim durerea asta... Împreună am trăit multe momente frumoase, am zburat, am râs, am făcut echipă și acum...și acum trebuie să ne spunem adio. Aviația militară ne-a unit și ne-a făcut să vedem altfel lumea, mai frumoasă și mai veselă. 

Bunul meu camarad Cristian Vasilică, a zburat către cer. Dar așa sunt ei, aviatorii. Ei nu mor, ei decolează dar nu se mai întorc niciodată. Cer senin, prieten bun! O să-mi lipsești!”

Mai multe