Roxana, cu dureri crunte la stomatolog

4 noiembrie 2014 14:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se spune că durerile dentare sunt cele mai greu de suportat dureri, iar Roxana Sârbu (29 de ani) a simţit-o pe piele ei în acest weekend.

Trebuia să fie un weekend liniştit pentru Roxana ex-Trident, însă, din nefericire, a fost unul dureros la propriu. Duminică (2 noiembrie) de dimineaţă, vedeta s-a trezit cu dureri puternice cauzate de apariţia a două măsele de minte. Degeaba şi-a pus comprese cu apă rece, căci nu a schimbat cu nimic situaţia. Pasul următor a fost să sune la o clinică stomatologică, însă cam greu să găseşti deschis la final de săptămână.

Medicul a deschis clinica special pentru ea

Totuşi, Roxana a avut nororc! Medicul Remus Stratulat nu a rămas indiferent la lacrimile şatenei, aşa că s-a mobilizat şi a deschis clinica pentru pacienta sa. „Nu mă gândeam că o să vină de-acasă pentru mine. Am crezut că domnul doctor o să-mi dea indicaţii medicale prin telefon şi, cu ajutorul unui antibiotic, să potolesc durerea, dar nu a fost aşa. M-a chemat imediat la cabinet pentru control, mi-a spus că am nevoie de două extracţii şi mi-a recomandat un tratament", a spus Roxana, pentru Click!

După ce i-a potolit durerea, vedeta a profitat de ocazie şi şi-a făcut şi o albire dentară. Deşi are dinţii foarte albi, aceasta are acum un zâmbet de star american. 

Mai multe