Roxana ex-Trident, mesaj emoţionant pentru fiica pe care nu a văzut-o de trei ani

16 august 2016 9:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fosta solistă a trupei Trident, Roxana Blagu, suferă îngrozitor. Se împlinesc trei ani de când vedeta nu şi-a mai văzut fiica în vârstă de şapte ani.

Fetiţa a rămas în grija tatălui, Roxana având dreptul la un program de vizită, după ce s-a judecat în instanţă doi ani pentru custodia copilei, însă recunoaşte că nu şi-a mai văzut copilul de mai bine de trei ani. Chiar dacă varsă zilnic lacrimi amare cu gândul la odorul ei, fosta solistă a trupei Trident şi-a luat gândul de la o posibilă întâlnire cu micuţa, cel puţin în viitorul apropiat.

Recent, Roxana a publicat un mesaj emoţionant pe pagina personală de Facebook, pentru micuţa ei.

"Si uite asa au trecut 3 ani! 3 ani in care te-am vazut doar la locuri de joaca, parcuri, scoala si in poze! Toate intalnirile fara imbratisari, fara zambete, doar cu lacrimi, cuvinte urate si urlete pentru ca vin si te caut!'', a scris Roxana pe pagina personală de Facebook.

În 2008, Roxana s-a îndrăgostit nebuneşte de un om de afaceri. După un an şi jumătate de relaţie, cei doi s-au mutat împreună, iar Roxana a rămas însărcinată. A crezut că va fi fericită toată viaţa, dar iată că cel mai frumos vis avea să se transforme într-un coşmar. În prezent, solista şi-a refăcut viaţa alături de Andrei Badiu, fostul soţ al ştiristei Oana Frigescu. Şi acesta s-a luptat prin tribunale pentru custodia fetiţei lui, Maria, în vârstă de şase ani, dar Oana a ieşit învingătoare. Andrei însă este acum un tătic fericit, căci îşi vede fetiţa o dată la două săptămâni.

Mai multe