Roxana Hulpe de la PRO TV, despre iubirea cu Alex Petricean de la Masterchef: „Era arogant și asta mi-a plăcut la el”

27 noiembrie 2020 21:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor Pro TV, a fost invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, unde a povestit despre cele mai importante schimbări din viața ei, dezvăluind în același timp și câteva planuri de-ale sale de viitor. Vedeta a vorbit și despre viața amoroasă, mai exact despre relația ei cu Alex Petricean.

Roxana Hulpe trăiește de aproape trei ani o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Petricean, unul dintre cei mai apreciați bucătari autohtoni. Poreclit „D’artagnan”, acesta a devenit cunoscut publicului în special după participarea sa la prima ediție de MasterChef, unde a câștigat locul al treilea.

Roxana Hulpe, despre povestea de dragoste cu Alex Petricean

Deși cuplul își dorește să încununeze această poveste frumoasă și cu o nuntă, știrista a fost nevoită să-și anuleze evenimentuș de două ori din cauza pandemiei, însă speră ca anul viitor să reușească să spună „Da”, mai ales că-și dorește să devină mămică foarte curând. 

Jurnalista a povestit și cum l-a cunoscut pe iubitul ei, după ce a mers pe teren să filmeze un material. „În ziua aia am fost să filmez cele mai bune restaurante care au fost premiate. Am intrat în restaurantul respectiv și l-am văzut pe Alex și am știut.

Era așa... foarte arogant și asta mi-a plăcut la el. După aceea am vorbit cu el și mi-am dat seama că omul ăsta chiar chiar știe ce face și pe mine mă atrag oamenii care fac cu dăruire ceea ce fac. E și frumos, e și deștept”, a declarat Roxana, în cadrul emisiunii anterior menționate.

Mai multe