Roxana Ionescu a slăbit 15 kg. Asta e dieta cu care a dat jos surplusul!

20 aprilie 2019 20:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedeta supranumită şi Mama Natură, datorită fizicului său, a avut mereu probleme cu greutatea. Este genul de femeie care slăbeşte greu şi se îngraşă rapid. Dar a dat de o dietă cu care Roxana Ionescu a slăbit 15 kg!

Roxana Ionescu are 33 de ani şi arată bine. Toată viaţa a luptat cu silueta sa care e predispusă la îngrăşat. A ajuns la 65 de kg, greutate care nu îi era pe plac. Aşa că a decis să ţină dietă şi Roxana Ionescu a dat jos 15 kg.

„Am aceeaşi greutate din 2006, de când am văzut că ceva nu e în regulă cu corpul meu şi am slăbit. Am învăţat să mănânc sănătos şi nu fac nimic altceva. Nu-mi plac persoanele care spun că mănâncă o cireaşă şi o căpşună şi slăbesc.

Dieta Roxanei Ionescu pentru slăbit

La sală, în mod normal, merg de trei ori pe săptămână, anormal, n-am ajuns de câteva luni, dar compensez, pentru că sunt o persoană activă. Fac acasă exerciţii, abdomene, mă mai apucă în hoteluri, dansez până transpir, mai folosesc câte o cremă anticelulitică şi-mi fac masaj dacă nu reuşesc să ajung la salon”, a mărturisit Roxana Ionescu. 

Află pe clickpentrufemei.ro ce a mâncat pentru a slăbi!

Anca Serea, al şaselea copil? Vedeta a vorbit despre o nouă sarcină

Anda Adam are un frate fotomodel. Cum arată Vlad şi unde locuieşte

Mai multe