Roxana Ionescu, an de senzație: însărcinată și cu inelul de logodnă pe deget

15 mai 2019 22:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu a fost mereu o norocoasă în dragoste, dar Roxana Ionescu (34 de ani) a tras lozul cel mare în 2019. După o relație de cinci ani cu omul de afaceri timișorean Tinu Vidaicu, fosta "Mamă Natură" a primit inelul de logodnă, dar și cea mai bună veste a vieții sale, aceea că va deveni mămică pentru prima dată.

În luna octombrie, Roxana și Tinu vor deveni părinți de băiețel, așa că sunt deciși să fie o familie și în acte. Dacă anul acesta se vor concentra pe bebelușul lor, la anul vor deveni soț și soție. Fosta vedetă tv a primit inelul de logodnă, pe care l-a afișat și pe Instagram, alături de o declarație pentru iubitul ei: "Nu există nicio altă dragoste în lume care să se simtă ca a ta. Ți-aș spune «Da» de fiecare dată".

Roxana Ionescu s-a mutat la Timișoara pentru iubitul ei

Relația dintre Roxana și Tinu s-a construit în urma unor oferte de job pe care aceasta le-a primit de la afacertistul care deține două dintre cele mai vizitate cluburi din Timișoara. Încet-încet, colaborarea lor s-a mutat în sfera personală, iar dragostea i-a luat și pe ei prin surprindere. După cinci ani de iubire, se pregătesc de nuntă și de botez. Ba mai mult, Roxana s-a mutat în orașul natal al iubitului ei și se întoarce la București de câte ori este nevoie. Dorul de păărinți o apasă, însă vorbește zilnic cu ei la telefon. În plus, au fost cei care au sfătuit-o să-și aleagă propriul drum și să meargă unde o conduce inima.

Mai multe