Roxana Ionescu vrea să devină mamă! Vedeta a fost la un pas să înfieze o fetiţă

25 iunie 2015 12:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Ionescu a recunoscut că îşi doreşte să devină mamă şi că a vrut să înfieze o fetiţă. Ea şi şi mama ei sunt invitate sâmbătă (27 iunie) la emisiunea ”Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars pentru o vorbi despre relaţia dintre ele, despre căsnicie, copii şi iubire. Liliana Ionescu vrea să îşi vadă fata la casa ei, fericită şi cu copii.

Roxana Ionescu a crescut într-o familie deschisă, în care iubirea ditnre părinţi a marcat-o de mică. Frumoasa blondă îi va povesti Florentinei Fântânaru la Dincolo de aparențe”, că întotdeauna şi-a dorit să fie o mamă tânără. Tocmai de aceea s-a căsătorit devreme și a sperat că mariajul îi va aduce și copilul mult visat. A înțeles însă în timp că un copil are nevoie de doi părinți și de un cămin plin de iubire.

Sunt sensibilă la acest subiect, credeam ca mi-am găsit liniștea sufletească la o vârstă fragedă și că urmez exemplul mamei mele. Părinții mei au sărbătorit deja nunta de argint”, povestește Roxana Ionescu. Vedeta e de părere că ”un copil trebuie să crească cu mamă și tată. Dacă din start există piedici, nu e bine să faci copilul. Eu am crescut cu iubire”, adaugă ea, recunoscând totodată că a existat un moment în care a fost la un pas să infieze o fetiță.

Mai multe