Roxana Marinescu a născut. Prima poză cu bebeluşul

27 octombrie 2015 13:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Marinescu şi-a văzut visul ochii. Marţi dimineaţă, bruneta a devenit pentru prima dată mămică, după ce timp de doi ani a făcut mai multe intervenţii pentru a putea rămâne însărcinată. Ea a născut cu medicul grec care i-a făcut inseminare în vitro şi i-a urmărit sarcina pe parcursul celor nouă luni.

Deşi, medicii stabiliseră iniţial ca Roxana Marinescu să fie supusă operaţiei de cezariană duminică, se pare că bebeluşul nu a mai avut răbdare şi a venit pe lume mai devreme.

"Roxanei i s-a rupt apa. La 1 noiembrie trebuia să nască. Sunt bine, atât ea, cât şi bebeluşul. Băieţelul are 3.100 grame şi măsoară 51 de centrimetri. Roxana este extrem de emoţionată şi fericită", ne-a povestit o prietenă a Roxanei Marinescu. Bruneta a publicat şi ea un mesaj pe reţeaua de socializare prin care şi-a anunţat prietenii că s-a întâmplat "minunea". "Mulţumesc bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a oferit, mulţumesc domnului doctor Andreas Vythoulkas. Sunt atât de fericită încât nu pot spune în cuvinte!", a scris Roxana Marinescu pe Facebook. 

Bruneta a născut la o clinică privată din Bucureşti, unde o rezervă VIP cu două băi, cazarea pentru trei nopti, operaţia de cezariană, trusoul bebeluşului şi cel al mămicii ajunge la 4.000 de euro.  

Mai multe