Roxana Nemeș a revenit în brațele fostului iubit! Ce sexy s-a pozat la plajă!

22 ianuarie 2019 17:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

De curând, Roxana Nemeș a lansat videoclipul piese ”Rămâi”, apoi a fugit într-o vacanță exotică. Nu e singură, ci cu fostul ei iubit, regizorul Călin Hagima. Cei doi s-au pozat într-o ipostază tandră, iar artista a publicat fotografia pe conturile ei de socializare, confirmând totodată relația.

În ultima perioadă, Roxana Nemeș este în mare vervă. A lansat o super piesă, și-a cumpărat un apartament nou și, iată că și în viața personală e pe roze. După ce s-a despărțit de afaceristul Ionuț Bârsan, cântăreața nu s-a mai afișat cu nici un bărbat. A avut o pauză bună, însă acum a umplut și acest gol. Roxana se află într-o vacanță exotică tocmai în Republica Dominicană.

Blondina a pozat sexy în costum de baie, cu noua ei siluetă trasă prin inel, dar și cu noul partener. Este vorba despre nimeni altul decât Călin Hagima, regizorul cu care ea a fost cuplată timp de 2 ani și de care s-a despărțit în vara lui 2017. Iată că cei doi “porumbei” au reîncălzit ciorba și s-au cuplat în urmă cu câteva săptămâni. S-au fotografiat ]mbrățișati în piscină și par mai îndrăgostiți ca niciodată.    

Mai multe