Roxana Nemeş l-a uitat pe Radu Groza! Ce face solista după despărţirea de impresar

19 iunie 2015 12:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Nemeş (26 de ani) a trecut cu bine peste despărţirea de Radu Groza. După 6 ani de relaţie, cei doi au pus punct şi se pare că nu mai este nicio şansă de împăcare. Solistei îi merge din ce în ce mai bine şi chiar s-a mutat singură, într-un apartament cu două camere.

Invitată într-o emisiune televizată de la Antena Stars, blondina a dezvăluit că îşi vede de viaţa ei în continuare şi se concentrează pe cariera muzicală.

''Sunt bine, liniştită. Am mai stat singură. E un apartament foarte frumos, într-un cartier rezidenţial. Primul cadou de casă nouă mi l-am făcut chiar eu. Mă descurc singură, pot şi singură. Indiferent că e uşor sau greu, fiecare face cum consideră că e bine. Am spus destul despre relaţia cu Radu, nu vreau să mai discut despre subiectul ăsta'', a mărturisit Roxana, în direct, la Antena Stars.

Radu Groza şi Roxana Nemeş s-au despărţit după şase ani de relaţie

Roxana Nemeş (26 de ani) şi Radu Groza (43 de ani) s-au despărţit în urmă cu aproape 2 luni, după o relaţie ce a durat şase ani. Solista a mărturisit că despărţirea de Radu Groza nu a survenit din cauza infidelităţii şi că cei doi aveau probleme de mai mult timp. Blonda a ales să se separe de impresarul Radu Groza pentru că acesta nu o plătea pentru concertele susţinute.

''Noi aveam probleme de mai mult timp, nu m-am hotărât pe loc. Stau singură şi nu îmi este uşor. Noi ne-am acceptat aşa de la bun început. M-a interesat doar cum a fost el cu mine ca om. Pe mine nu m-a interesat ce a făcut el înainte. Am luat-o de la zero. Nu mă interesează nimic din ce s-a zis, ci doar ce o să facem mai departe", spunea Roxana Nemeş, la acea vreme.

Mai multe