Roxana Vancea a recunoscut: a venit fără lenjerie intimă la nunta Andei Adam FOTO EXCLUSIV

9 iunie 2015 8:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Vancea a făcut senzaţie la nunta Andei Adam cu ţinuta ei, o rochie argintie lungă, cu o crăpătură mare pe picior. Bruneta a fost incredibil de sexy, iar rochia i-a lăsat la vedere tatuajul imens de pe picior, care se întinde până la şold.

Una dintre domnişoarele de onoaore ale Andei Adam, Roxana Vancea (25 de ani) a fost în centrul atenţiei datorită rochiei sexy, care i-a lăsat la vedere tatuajul de pe piciorul drept. Tăietura rochiei a ridicat însă şi câteva semne de întrebare: cel puţin la prima vedere, Roxana nu părerea că purta lenjerie intimă. De altfel, bruneta a recunoscut că a venit la nuntă fără chiloţi, pentru că aşa cerea ţinuta. 

"Svetlana mi-a spus că nu trebuie să port chiloţi. Deci aşa trebuie", a spus Roxana Vancea, pentru reporterii Antena 1. 

Anda a avut patru domnişoare de onoare

Anda Adam şi iubitul ei, Sorin Andrei, s-au căsătorit duminică (7 iunie), la Snagov, în cadrul unei ceremonii pline de fast. Petrecerea s-a ţinut pe pajiştea de la Vila 23, în compania a 400 de invitaţi, printre care şi multe vedete, colegi de breaslă de-ai Andei. Solista a avut patru domnişoare de onoare: Roxana Vancea, Xonia, iubita lui Dorian Popa, Claudia Iosif şi o altă bună prietenă de-a Andei, Mihaela Pârvulescu. 

Mai multe