Roxana Vancea mai are puțin și naște, dar burtica abia se vede. La ce a renunțat de dragul bebelușului

14 septembrie 2021 21:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Vancea (31 de ani) mai are doar șase săptămâni până când va deveni pentru prima oară mămică. Vedeta a luat doar câteva kilograme pe parcursul sarcinii, iar medicii i-au spus că are o sarcină cu risc. Tocmai de aceea, Roxana a renunțat la sport, dar și la motorul cu care se plimba pe străzile Capitalei.

„Am vândut motorul. Și așa am o sarcină cu risc. Îmi pare rău, dar a trebuit să renunț la el de dragul bebelușului. Încă nu am pregătit camera copilului. O să stea la noi în cameră, i-am luat însă una, alta”, a declarat vedeta, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Roxana a mers lunar la doctor pentru ecografii și sarcina este sub control.

„Am fost la doctor și bebelușul are 1150 grame, deci e în grafic pentru săptămânile lui. Eu am colul foarte scurt. Este o sarcină cu risc. Doctorul mi-a spus să nu pun mai mult de 10 kg. Am avut și o intervenție ca să-mi țină colul închis. Am un inel care îmi ține colul și cu asta m-a asigurat că va fi ok până aproape de naștere. Nu mă antrenez. Mi-a dat voie să merg pe bandă, dar doar atât. Nu alergare, nu mers alert, nimic”, a mai mărturisit viitoarea mămică.

Roxana Vancea s-a îngrășat doar 2,5 kg

Vedeta nu a renuțat numai la motor, dar și la dulciuri în ultimele săptămâni de sarcină. „Credeam că am pus 3 kg, dar când m-am urcat pe cântar mi-am dat seama că am pus 2,5 kg. Mănânc foarte mult, mănânc fructe non-stop, dar nu se pune, habar n-am. Nu mănânc dulciuri, le-am înlocuit cu fructe, dar mănânc foarte multe, cu kilogramele”, a mai spus viitoarea mămică.

Mai multe