Roxana Vancea: “Nu-mi doresc copii niciodată!”

21 octombrie 2014 14:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fosta prezentatoare de la Antena 1, Roxana Vancea, a mărturisit că nu îşi doreşte să aibă copii niciodată. Mai mult decât atât, vedeta susţine că i-a cumpărat mamei ei un căţel pe care să-l aibă „pe post de nepoţel”.

Fosta vedetă de la matinalul Antenei 1, Roxana Vancea, a făcut de curând o dezvăluire surprinzătoare. Aceasta este convinsă că nu îşi doreşte deloc moştenitori şi că nu toate femeile sunt făcute să devină mămici.

"Nu-mi doresc copii. Nu toate femeile sunt făcute să fie mame. Toţi apropiaţii mei ştiu că nu vreau copii. Chiar mamei mele i-am luat un câine şi i-am zis să-l folosească pe post de nepoţel, că nu o să vadă copilaş prin casă", a declarat Roxana pentru Ring.

Actuala iubită actorului Mihai Bendeac este, în prezent, instructor de Kangoo Jumps şi are nişte forme de invidiat. Aceasta a mărturisit că, în trecut, a avut probleme cu greutatea, însă le-a depăşit.

"Acum doi ani, când lucram la Antena 1, am avut o dereglare hormonală şi m-am îngrăşat vreo 9 kilograme într-un timp foarte scurt. Nu era de la anticoncepţionale, pentru că nu iau niciodată", a adăugat Roxana pentru aceeaşi sursă.

Mai multe