Roxana Vancea s-a pozat doar în chiloței. Dar ce încălțări are!

16 mai 2017 19:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dacă în urmă cu câțiva ani, Roxana Vancea ar fi preferat să nu apară în costum de baie în revistele de paparazzi, acum, fosta asistentă de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a umplut rețelele sociale cu poze în care apare cât mai dezbrăcată.

Ba mai mult, șatena a și făcut poze comparative, cu trupul ei de atunci și cel de acum, pentru a le demonstra celor care au criticat-o că sportul și o viață echilibrată pot face minuni. Și-a obișnuit admiratorii cu imagini incitante, așa că nu are de gând să renunțe la ele prea curând. Indiferent că se pozează în costum de baie sau în lenjerie intimă, Vancea știe cum să-i ațâțe pe fani.

Recent, aceasta a publicat mai multe imagini în care apare fără sutien, doar într-o pereche de chiloței. Își ține brațul strategic poziționat în dreptul bustului, fără a reuși însă să distragă atenția, care s-a dus și spre picioare. Nu pentru că sunt lucrate, lucru ușor de observat în toate celelealte imagini, ci pentru ce poartă. În una dintre ele are niște pantofi cu tocuri amețitoare, iar în alta, o pereche de papuci blănoși.

Mai multe