Roxana Vancea, sărutări fierbinți cu o femeie

1 mai 2018 7:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Vancea este una dintre vedetele care, de-a lungul timpului, a apărut în ipostaze cât se poate de explicite în compania altor femei, orientarea ei sexuală fiind, adeseori, subiectul unor speculații cât se poate de serioase și justificate.

Acum însă, pare-se, frumoasa fostă asistentă TV a luat o decizie cât se poate de serioasă. Și, culmea, a făcut-o în dauna bărbaților, ea pozându-se alături de o brunetă cu ochi albaștri în timp ce se sărutau cu patos. De altfel, Elena, bruneta care se bucură de atingerile pătimașe ale Roxanei Vancea, a apărut în nenumărate rânduri în ipostaze care mai de care mai intime alături de fosta asistentă TV, relația dintre cele două femei fiind, adeseori, sursa unor speculații cu privire la legătura amoroasă pe care ar avea-o. Iar acum, cele două au recidivat, eliminând orice fel de îndoială cu privire la relația pe care o au.

De altfel, relația dintre cele două a fost, cu ceva timp în urmă, și recunoscută. "Îmi plac şi femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante. Elena e specială. Doar ea! Nu ne dorim copii", spunea, cu ceva vreme în urmă, Roxana Vancea la emisiunea "Acces direct", de la Antena 1, iar Elena a completat-o mai mult decât sugestiv. ”Când se va oficializa legal, cu siguranţă vom face nunta! Găsim o mamă surogat să ni-l facă, să îl crească, noi avem altă treabă", spunea și ea.

Mai multe