Roxana Vaşniuc a aflat secretul genelor de zână

5 februarie 2018 23:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Trucurile de frumuseţe au devenit obsesia Roxanei Vaşniuc. Fosta prezentatoare tv încearcă tot ce aude că există pe piaţă pentru a avea un păr mai bogat, o pielă fermă, dar şi un ten mai luminos. Blonda s-a înscris chiar la o conferinţă a stiliştilor care aplică extensii de gene false pentru a afla cum poate să aibă o privire seducătoare.

Ochii sunt oglinda sufletului, iar vedetele noastre ştiu cel mai bine cum să-şi pună în valoare privirea. Noi trucuri de frumuseţe au fost dezvăluite weekendul trecut la Bucureşti, în cadrul primei conferinţe organizată de o Academie Acreditată Internațional, cu peste 150 de studenți instruiți din întreaga Europă. La eveniment s-au înscris stilişti din toată lumea, dar şi persoane cunoascute din România. Printre vedetele care au semnat condica, fiind interesate de noile metode de aplicare a genelor fir cu fir, s-au numărat Roxana Vaşniuc, Claudia Ghiţulescu, Deea Maxer şi Francisca.

Toate au stat câteva ore bune extrem de atente la tehnicienii din străinătate pentru a afla ultimele trucuri pe care le pot aplica pentru a ajunge să aibă o privire de zână.  

Conferinţa a fost organizată de Ana Milovanovic Aldoiu. Tânăra se recomandă ca fiind o specialistă în domeniu, având sute de ore de practică.

"În România avem foarte multe fete talentate care au nevoie de o îndrumare adecvată care să aibă la bază cele mai noi tehnici de aplicare a extensiilor de gene ţinând cont în mod primordial de sănătatea genelor naturale ale clientelor", le-a asigurat ea pe vedetele prezente.

Mai multe