Roxana Vaşniuc face petrecere mare! 15.000 euro, cheltuiţi pentru turta fetiţei

19 aprilie 2016 15:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Vaşniuc nu se uită la bani atunci când vine vorba de fetiţa ei. Fosta prezentatoare tv îi rupe marţi (19 aprilie) turta fetiţei sale, eveniment pentru care s-a agitat ca totul să iasă ca la carte. A făcut toate pregătirile, iar ca invitaţii să fie primiţi cu un meniu de fiţe şi să danseze toată noaptea, vedeta a fost dispusă să chetuiască o avere.

Roxana Vaşniuc (31 de ani) nu mai pune geană pe geană de câteva nopţi de când a văzut în calendar că se apropie data la care fetiţa ei împlineşte un anişor şi conform tradiţiei trebuie să-i rupă turta. A făcut şi a refăcut lista de invitaţi şi a ajuns la concluzia că petrecerea va fi ca un al doilea botez. Atunci au venit 150 de persoane, însă pentru aniversarea de un an are confirmări din partea a 70 de invitaţi, suficienţi de mulţi încât să-şi facă griji că trebuie să-i mulţumească pe toţi. A comandat un meniu de fiţe, dar s-a ocupat şi de muzică.

Nu mai puţin de şapte artişti consacraţi vor suţine recitaluri şi taraful lui Silvian Voicu va întreţine atmosfera. Una peste alta, Roxana se aşteaptă la o petrecere de zile mari, de care invitaţii să-şi aducă mult timp aminte. Mai mult ca sigur că aceştia nu vor uita cheful, mai ales că Roxana a cheltuit nu mai puţin de 15.000 de euro pentru turta copilului. 

Roxana Vaşniuc devenea mama pentru prima dată anul trecut. După o sarcină cu probleme, în care a trebuit să evite să facă efort, vedeta a adus-o pe lume pe Rose-Marie, o minunăţie de fetiţă, care a făcut-o cea mai fericită femeie.      

Mai multe