Roxana Vaşniuc, goală complet după ce şi-a pus implanturi de silicon in fese. Imagini fierbinţi

16 aprilie 2019 13:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Vaşniuc este în căutarea perfecţiunii fizice şi nu îi este teamă să o găsească în cabinetul medicului estetician. Fosta prezentatoare tv s-a operat în urmă cu trei săptămâni pentru a obţine un posterior de braziliancă şi a optat pentru implanturi de silicon anatomice. Rezultatul intervenţiei este direct proporţional cu numărul de aprecieri pe care blondina le-a primit după ce a pozat goală pe reţelele sociale.

Roxanei Vaşniuc nu îi este frică de bisturiul esteticianului. A trecut de mai multe ori pe la plastician în ultimii ani. Are operaţii la sâni şi o rinoplastie, iar recent a optat pentru un implant în fese. Mulţumită de noile forme, blonidna s-a pozat fără haine spre uimirea fanilor săi care nu au contenit să o laude. "Divinitatea a cules curburile Universului şi le-a pus în trupul femeii. Creaţia lui trebuie cucerită, explorată, văzută şi apoi admirată", a notat Roxana Vaşniuc în dreptul imaginii.

Cum arată Roxana Vaşniuc la trei săptămâni după operaţie

Dorinţa vedetei de a-și face implant în fese este veche, dar decizia operaţiei a luat-o abia acum trei săptămâni și-a făcut curaj și a ajuns pe masa chirurgului plastician.

"Operaţia a decurs bine. Implantul a fost aplicat intramuscular pentru a avea un aspect cât mai natural şi a se păstra rezultatul în timp. Această metodă este net superioară celorlalte atât ca aspect, cât şi ca durabilitate. Evoluţia este în parametrii normali. Se consideră o vindecare primară la 2 luni de la operaţie. Ea are doar trei săptămâni de la intervenţie şi totul e bine. Apoi putem să evaluaăm situaţia. Am utilizat implanturi anatomice de 360 de grame. Sunt foarte potrivite feselor", a explicat dr. Călin Doboş, medicul estetician la care Roxana Vaşniuc s-a tot operat în ultimii ani. 

Roxana Vaşniuc este mama unei fetiţe, Rose-Marie, care va împlini peste doar câteva zile 4 anişori.   

Citeşte şi:

Roxana Vașniuc are nevoie de ”reparații” urgente în zona decolteului

Cum a ajuns Roxana Vaşniuc la greutatea din liceu! Are cea mai simplă dietă

Mai multe