Roxana Vașniuc și-a operat posteriorul, iar rezultatul se vede în imagini fierbinți!

16 iulie 2019 20:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatoarea tv Roxana Vașniuc (34 de ani) și-a luat inima în dinți și s-a dus să se opereze la nivelul posteriorului pe care și l-a bombat și mai mult.

„Este o operație pe care nu pot să o ascund și nu a fost simplu să o fac. Nu e ușor să faci nici o intervenție pentru că presupune o perioadă de recuperare. Nu pot să zic că eram nemulțumită de cum arătam, dar mi-am dorit. Nu am timp să merg la sală, așa că m-am operat”, a spus Roxana Vașniuc la Antena Stars.

De-a lungul timpului, ea şi-a făcut mai multe operaţii estetice. Şi-a pus silicoane, acid hialuronic în buze, însă ultima intervenţie chirurgicală, cea de implant cu silicon în fese, i-a dat mari dureri de cap din cauza complicațiilor. Nici viața ei personală nu e mai simplă. Are de cinci ani o relație cu Ionuț, iar împreună au o fetiță, Rose Marie (4 ani). S-au tot certat și s-au împăcat până au revenit împreună de dragul copilului, iar acum sunt din nou fericiți. În noiembrie 2018 s-a zvonit că Roxana ar fi din nou însărcinată, însă blondina a negat. 

Mai multe