Ruby, sexy la stână. Artista şi-a înfierbântat fanii

2 decembrie 2015 16:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ruby demostrează că poate fi sexy oriunde şi oricând. Deşi nu se afla pe scenă în vreo costumaţie de spectacol, cântăreaţa a reuşit să încingă imaginaţia fanilor ei. Îmbrăcată cu o cămasă, pe post de rochie, artista a făcut furori chiar şi la stână.

Ruby (26 de ani) nu trebuie să îmbrace vrei ţinută sofisticată pentru a le arăta fanilor cât reste de sexy. Solista a demonstrat că are forme apetisante chiar şi cu o simplă cămaşă pe ea. La filmările unei emsiuni, difuzate de Pro Tv, Ruby a atras toată atenţia asupra ei în timp ce încerca să ţină sub control o turmă de oi.

Artista a gesticulat, iar ţinuta i-a lăsat la vedere picioarele bronzate. Pentru siguranţa ei, Ruby l-a avut alături pe bunul său amic, Dorian Popa, şi el implicat în acelaşi proiect tv.   

Încă din luna martie, când s-a lansat emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” (PRO TV), între Ruby (26 de ani) şi Dorian Popa (27 de ani) s-a înfiripat o frumoasă prietenie. Şi-au albit dinţii împreună la dentistul solistului, apoi, în luna mai, au lansat  videoclipul piesei „Lasă cucu în pace”. În această vară au fost împreună la filmările show-ului „Super Trip”, (PRO TV). 

Mai multe