Ruby și-a schimbat silicoanele cu care a pozat în Playboy

29 octombrie 2019 18:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este una dintre artistele care nu se ascund că au recurs la bisturiu. Ana Claudia Grigore sau Ruby, pe numele ei din buletin, originară din Medgidia, recunoaște că și-a micșorat nasul și că și-a mărit bustul. De prima intervenție chirurgicală a fost mulțumită, însă, de a doua, nu prea, motiv pentru care a decis să revină în cabinetul medicului estetician.

Azi, 29 octombrie, celebra solistă care a făcut senzație la celebra competiție ”Asia Express”, de la Antena 1, dar și la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), s-a prezentat la clinica medicului Elena Martin, care i-a schimbat silicoanele, cu unele de aceleași dimensiuni. ”Am mari emoții, însă am încredere în doamna doctor. Am venit să îmi schimb protezele. De obicei mă vindec foarte repede, așa că o să ajung repede acasă”, a scris artista pe Instagram. Ruby se poate lăuda și cu o impresionantă colecție de tatuje, care reprezintă flori sau diverse simboluri și texte motivaționale.

În vara anului 2012, Ruby a pozat în cea mai citită revistă pentru bărbaţi de la acea vreme, Playboy, iar imaginile au rămas și astăzi pe Internet şi fac deliciul oricărui fan. Atunci când a realizat pictorialul în care apărea goală complet, artista avea doar 23 de ani şi era la începutul unui cariere care a mers pe o pantă ascendentă.

Citește și:

Cele mai sexy coperte Playboy. Radu Mazăre cu femei goale, Anda Adam fără silicoane, Loredana, record de tiraj

EXCLUSIV Adevărul despre operațiile estetice ale Andreei Bănică

Mai multe