Ruby vorbește în premieră despre relația cu Dorian Popa

1 octombrie 2015 7:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cei doi artiști colaborează pentru a doua oară și par foarte apropiați. Au apărut zvonuri că între ei ar fi ceva mai mult decât o prietenie, iar Ruby (26 de ani) s-a hotărât să dea cărțile pe față. Marți seară (29 septembrie), cântăreții au lansat noul videoclip pentru piesa „Bună, ce mai zici?”. Bruneta a dat nas în nas cu iubita oficială a lui Dorian Popa (27 de ani), Claudia, și a vrut să lămurească lucrurile.

La lansarea noii piese a fost paradă de vedete. Și-au făcut apariția Antonia, Alex Velea, Matteo, Alina Ermeia, Alina Plugaru, Andreea Moldovan, Vladimir Drăgia și Giani Kiriță. Întrebată ce relțaie este de fapt între ea și Dorian Popa, Ruby a dezvăluit că între ei s-a legat o prietenie frumoasă în Africa, atunci când filmau pentru show-ul «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»: "Dorian Popa e fratele meu, unul dintre cei mai sufletiști oameni pe care i-am cunoscut și suntem apropiați. Ne-am înfrățit în Africa și ne înțelegem mai bine ca la început. Și nu, nu suntem împreună, că tot aud din ce în ce mai des că aș avea o relație cu Dorian".

Ruby a fugit la Paris să filmeze pentru noul ei videoclip, dar fără Dorian Popa, potrivit ziarului Ring.

Parisul e unul dintre cele mai frumoase orase pe care le-am vazut! M-a impresionat absolut tot! Din pacate, am stat doar 2 zile, cat am filmat clipul pentru “Buna, ce mai zici? "Nu, nu a fost si Dorian Popa cu mine. Si nu, nu suntem impreuna. Daca asta aveati de gand sa ma intrebati. Ca o paranteza, tot aud din ce in ce mai des ca as fi impreuna cu Dorian. Nu e adevarat, suntem doar foarte buni prieteni. Il consider ca pe un frate si este unul dintre cei mai sufletisti oameni pe care i-am cunoscut. Am incheiat paranteza", a scris vedeta, pe blogul ei personal.

Noul videoclip a strâns 250.000 de vizualizpri pe Youtube, în doar 24 de ore de la lansare.

Mai multe